Nosaltres

Un carrer emblemàtic

La Missió de l'Eix Comercial Gran de Gràcia

Gran de Gràcia és un dels millors carrers comercials de la ciutat i la nostra missió és promocionar la seva activitat. L’eix també vetlla pels drets, interessos i objectius dels comerciants. També treballem juntament amb el districte per garantir el bon estat de la rambla i promoure projectes que garanteixin la seva pacificació, accessibilitat i sostenibilitat.

Representació

L'Eix Gran de Gràcia és l'organisme que representa a tots els comerciants associats. La nostra missió és actuar com a portaveus enfront l'administració i defensar els seus interessos.

Comunicació

Comuniquem i promocionem totes les activitats socials, culturals i comercials que passen al nostre carrer. Una comunicació plural, moderna i positiva.

Esdeveniments

Pensem, organitzem i duem a terme esdeveniments i accions que tenen un impacte positiu per a tots els veïns de la Vila de Gràcia. Volem ser dinamitzadores de la vida social del barri.

Assessoria

Associar-se a l'Eix Gran de Gràcia també significa rebre assessoria professional en termes relatius amb el contacte amb l'administració, subvencions, ajudes i projectes de digitalització.

Vols unir-te a l'Eix Gran de Gràcia?

Ja som més de 80 establiments associats a l’Eix Gran de Gràcia, però com més siguem, més força tindrem per promoure accions i activitats que afavoreixin el nostre comerç. 

Scroll hacia arriba
En aquest web utilitzem cookies, nyam nyam!    Més informació
Privacidad